Koraal zoekt een

Medewerker restaurant - St. Anna in Heel

Dienstverband

15 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal locatie St. Anna zoekt een enthousiaste en klantvriendelijke collega voor het restaurant. Heb jij gevoel voor horeca en klantgerichtheid én ben je daarnaast sociaalvaardig en werk je graag samen met collega's én cliënten. Wij bieden een leuke, afwisselende functie waarbij je naast het serveren van drankjes en gerechten ook zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Het betreft een functie voor 15 - 20 uur per week.

Over de functie
Belangrijke momenten op een dag zijn de momenten dat er samen wordt gegeten en gedronken. Naast het genieten van lekker eten en drinken zijn dit immers ook momenten van bijpraten, contact, aandacht hebben voor elkaar. Als medewerker restaurant draag jij daar dagelijks je steentje aan bij. Het restaurant wordt bezocht door cliënten, familie en medewerkers. We serveren broodjes, soep, salades en snacks.

Als Medewerker Restaurant zijn je taken o.a.:
  • Bereiden van soepen, broodjes en snacks, samen met cliënten van St. Anna.
  • Verstrekken van gerechten en drankjes in het restaurant volgens het countersysteem; dat wil zeggen dat de gasten langs de counter/balie lopen om zelf hun eten te pakken en vervolgens af te rekenen bij de kassa.
  • Afrekenen.
  • Schoonmaakwerkzaamheden.

De functie van Medewerker Restaurant behoort tot de facilitaire dienst. Dit team zorgt voor de facilitaire en vastgoedservices in de regio, zoals eten en drinken, schoonmaak, logistieke dienstverlening (magazijn, afvalverwijdering e.d.), bedrijfsrestaurants, groenvoorziening, verhuizingen, receptie, garderobediensten en technische diensten.

Wat biedt Koraal?
Een leuke en afwisselende functie in een fijne werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat je goed ingewerkt wordt.
  • Salaris: inschaling volgens CAO Gehandicaptenzorg FWG 20: min €2.137 en max €2.877 bruto/maand bij een 36-urige werkweek.
  • Contract: vooralsnog een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Uren: gemiddeld 15 - 20 uur per week; in overleg inzetbaar op ma t/m vrij van 08:30 tot 15:30 uur.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiscaal gunstig sporten, groene arbeidsvoorwaarden)
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste, sociale en klantvriendelijke collega met gevoel voor horeca en dienstverlening. Je bent geduldig, empathisch en kan goed samenwerken. Je kunt goed luisteren en vanwege je inlevingsvermogen zorg je samen met collega's voor een fijne sfeer in het restaurant.

Je bent in staat om - na een gedegen inwerkperiode - zelfstandig te werken, bent gestructureerd en nauwkeurig. Daarnaast ben je in het bezit van een VMBO diploma, en je hebt bij voorkeur praktische ervaring en kennis van HACCP en horeca.

Meer informatie
  • Heb je vragen? Neem gerust contact op met Arie van den Broek (teamleider facilitair) via 06-51996439.
  • Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang op externe kandidaten.
  • Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren
Interesse in deze leuke functie? We ontvangen graag je CV en motivatie uiterlijk 5 mei via het sollicitatieformulier.