Talent zoekt een

Horeca Medewerker regio Horn

Dienstverband

0 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Horn Horn

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Midden – Limburg, Horn, zijn we op zoek naar een horecamedewerker die ons betrokken en zelfstandig team binnen ‘’de Abdij’’ kan komen versterken. ‘’De Abdij’’ is een onderdeel van het concept Talentino. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. We zetten ons samen met onze Talenten in om de aanwezige gasten kwaliteit, goede service, gastvrijheid en een onvergetelijke beleving te bieden. De functie bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket, waarbij teamwork, flexibiliteit en hands on mentaliteit hoog in het vaandel staan.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg richting onze gasten en Talenten. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden die je uitvoert zijn:

  • Ontvangen en bedienen van gasten in een hotel, horeca en evenementenomgeving. Informeren van gasten over menu’s, specials of faciliteiten.
  • Bedienen van apparatuur zoals koffiemachines of kassa’s. Serveren van eten en drinken aan gasten, zowel in de bediening als bij buffetten.
  • Schoonmaken van werkruimte, hotelkamers, apparatuur en openbare ruimtes volgens hygiënerichtlijnen.
  • Indien nodig afwassen en opruimen van servies, glaswerk, keukengerei en ondersteunen in keukenwerkzaamheden.
  • Aanvullen van voorraden in de keuken of bar. Registreren en melden van voorraadtekorten.
  • Opzetten en opruimen van zalen of werkruimtes voor evenementen. Controleren en onderhouden van facilitaire apparatuur en ruimtes.
  • Bijhouden van dagelijkse administratie, zoals kassa-afdrachten of registraties. Melden van incidenten, schade of storingen aan leidinggevenden.
  • Werken in teamverband met andere horecamedewerkers, zorgcollega’s en facilitaire collega’s. Meedenken over verbeteringen in werkprocessen of dienstverlening.

Beschik jij over:

  • Een energieke, positieve, vriendelijke, leergierige en proactieve houding.
  • Je ziet werk.
  • Je kunt goed plannen, organiseren en realiseren.
  • Je bent resultaat en mensgericht.
  • Flexibiliteit om in weekenden te werken en vroege ontbijtdiensten te verzorgen.
  • Oplossingsgerichtheid en representativiteit.
  • Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Rijbewijs B

Wij bieden: 

  • Functie: Facilitair Horeca Medewerker B
  • 0 – 36 uur
  • Een prettige werksfeer.
  • Een organisatie met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg schaal 35.
  • Vitaliteitsbudget